Politika kvalitete

Društvo Mobile Ekspert d.o.o bavi se izradom procjena tržišnih vrijednosti svih vrsta vozila, radnih strojeva, industrijskih postrojenja i plovila te pružanjem informacija relevantnih za procjene primjenom informatičkih rješenja.

Svrha našeg postojanja je ostvarivanje dobiti društva i zadovoljavanje očekivanja kupaca i lokalne zajednice. Poslujemo na sljedećim principima: – uprava društva ima vodeću ulogu u razvoju sustava upravljanja – stalnim poboljšanjem i ulaganjem u znanja i sposobnosti naših zaposlenika, tehnologiju i procese rada, osiguravamo da naše djelovanje uvijek ispunjava najviše zahtjeve kupaca – uprava radi i surađuje s dobavljačima koji osiguravaju kvalitetna informatička rješenja za izradu procjena – odgovornosti, ovlaštenja i ciljevi jasno su utvrđeni – provodimo praćenje i analiziranje procesa u svrhu povećanja učinkovitosti.

Vizija nam je biti pouzdan partner svima s kojima surađujemo, prepoznat kao vodeća organizacija u djelatnosti procjene u Hrvatskoj po kvalitetu usluge i tržišnom udjelu. Brigom za okoliš i poboljšavanjem radnih uvjeta želimo osigurati međunarodne standarde zaštite okoliša i zaštite na radu.

Naše su temeljne vrijednosti motivirani ljudi, znanje, kvaliteta, timski rad, predanost, integritet i odgovornost. Njihovim neprestanim usavršavanjem te primjenom i razvojem sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015 težimo ostvarenju postavljenih ciljeva.

 

Branimir Kučko Direktor